Theodora Radu
specialist PMU

MOTO:    Ancora piu bella!    -   Theodora Radu

Iubesc culoarea, simetria, forma si frumusetea in toate reprezentarile ei artistice, dar cel mai mult ma bucura fericirea clientelor la finalul unei proceduri de dermopigmentare sau de make-up – acel moment cand se uita in oglinda prima data si sunt uimite de cat de frumoase sunt. Asta trebuie sa faca un profesionist si pentru asta m-am pregatit pe ambele domenii de expertiza.

Am inceput cu Scoala de tatuaj cosmetic Biotek Milano din Olanda – unde cursurile indelungate si practica frecventa mi-au faciliat specializarea in domeniul dermopigmentarii. Apoi am continuat in Romania cu masterclass-urile Mariei Oprea pentru a-mi completa tehnicile de micropigmentare invatate in Olanda, dar mai ales pentru adaptarea la trendurile si cerintele clientelor din tara mea, aici unde aveam sa practic aceasta meserie ce imi aduce asa de multa bucurie.
In timp, zeci de doamne si domnisoare au devenit cliente fidele, multumite fiind de experienta primei dermopigmentari sau dupa ce le-am refacut tatuaje care le nemultumeau si pentru care nu gaseau specialisti in refacere.
Pentru a stapani arta machiajului am absolvit cursul Andreei Radulescu si am acumulat multa experienta la Targul de mirese Romexpo. In timp, cu fiecare noua clienta, am reusit sa acumulez destula informatie care ma recomanda sa va indrum catre ceea ce vi se potriveste in materie de machiaj.

Asadar, fie ca alegeti un serviciu de dermopigmentare sau unul de make-up, va veti bucura alaturi de mine de rezultatul final.

Fa o programare acum !

Fa o programare

Ultimele articole
postate in blog

Fii la curent cu toate tenditele despre dermopigmentare si make up. Scriem articole de interes major si sfaturi utile.

Suna acum!